Projekt-problem

Halva dagen har gått och jag har ännu inte kommit på vad jag ska rensa bort ur röran här hemma :O Jag hade bestämt mig för att det skulle bli en väska som jag bara använt ett fåtal gånger, men precis när jag tagit ut den ur skåpet slog det mig att det skulle bli en utomordentligt bra Afrikaväska (om dom inköp i klädväg jag kommer göra passar i färg vill säga) så den åkte genast tillbaka till sin plats på hyllan.

Nu vet jag dock inte vad jag ska kunna göra mig av med istället... planerna på att fuska har blivit allt mer påtagliga men jag har ju trots allt kommit överens med Nea om att t.ex. vissna blommor inte får ingå i projektet. Vi ansåg att det va lite som dålig mat... det känns som att man gör sig av med sånt oavsett. Eller?

Kommentarer
Postat av: chaos

Det är alltid svårt att bli av med sina saker, vi har känslor för vara saker men börjar man så blir det allt lättare! Skall städa gamla kläder och ge bort dem! jag får inte plats i garderoben igen även om jag inte köpt kläder på flera år! Stor kram! Jag är tillbaka på riktigt nu!

2010-03-15 @ 14:20:09
URL: http://fabulouschaos.blogg.se/
Postat av: allicen

'chaos': va roligt att höra! kan behöva dina tips om jag ska klara av att gå i land med det här projektet :)

2010-03-15 @ 17:39:33
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0