Bösfest i Staden

Idag har jag sovit bort precis en halv dag, men vad gör det om hundra år?
Trots mitt velande kom jag ju iväg på festen och väl där uppdagades det att 'privat fest' innebar att det inte fanns någon servering what so ever utan det var bara att försöka hitta på någon som kunde köra tillbaka till Gräddhyllan så att lite proviant kunde införskaffas... ja, jag säger då det!

Precis som i somras tyckte jag att dj'n va riktigt bra och ett bättre avslut än ett nostalig medley kan ju knappast tänkas :P


Riktigt bra med folk var det också vilket alltid är kul och för mig som har noll koll på vilka folk är så blir jag lika förvånad varje gång över hur många som hittar ut ur sina stugor när det skramlas till byafest!
Den här gången misstänker jag dock att det var en och annan utböling som besökte Staden och bara det är ju värt att le åt!
Tyvärr visade det sig att det fanns en tidsgräns på festligheterna trots att det var 'privat fest' och när lamporna tändes tömdes lokalen  på ett ögonblick.
Det innebär ju dock bara att man ställs inför ytterligare en frågeställning.... hur tar man sig hem egentligen? Sommarskor och nyfallen snö är ingen toppenkombination men efter lite dividerade blev det iaf bilåka och tur var väl det... jag har en och annan öm tå ändå så här dagen efter!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0