Nostalgi?

Häromdagen tog jag en liten promenad vid en av idrottanläggningarna i staden (tack Hanna för inspirationen!)... den ligger i anslutning till skolan som jag gick i under låg- och mellanstadiet så vi var ofta där både genom skolan och på fritiden, för att leka, lära känna naturen och ha idrottslektioner.
Det var en hel del minnen som plötsligt bubblade upp inom mig...skridskomaskeraden, pulkarace i sandtaget, kurragömma vid den gamla scenen och avbytarbåsen vid hockeyrinken dit jag flydde för att ingen skulle se mig gråta när något hänt i skolan.
Nu i efterhand har jag fått veta att mamma vid något tillfälle blev uppringd av min förtvivlade fröken som berättade att jag var försvunnen och att hon svarade med ett ganska stort mått lugn att jag med all säkerhet satt och tjurade någonstans och att jag skulle komma fram när jag kände mig bättre tilll mods igen!
Återigen, Mamma känner mig!

Skolhuset


Något jag såg den där dagen, som jag aldrig sett förut var hur fint det där området måste ha varit en gång i tiden... under dom stora tallarna vid 'rondellen' skymtade stora övervuxna stålringar som dom en gång planterats i och även om dom andra träden kroknat med åren så kunde man ändå föreställa sig hur dom ståtligt kantat grusvägen genom området, amfiteatern faller sakta men säkert sönder (med lite hjälp av unga fräscha förmågor) och växer igen... allt är borta och det är ingen som har intresse av att bevara det som man tidigare lagt så mycket tid och arbete på att skapa!

Amfiteatern




Sånt tycker jag är synd... det är fint och bra att man förnyar och förändrar, men bara för det är det inget fel i att bevara det som redan finns.


Kommentarer
Postat av: chaos

Hejsan! Skulle du vilja ha en sjal, gratis? Grönt eller brunt? Läs mer om det i kommentarerna på min blogg. Erbjudandet gäller endast dig! Kramis

2009-05-04 @ 18:23:31
URL: http://fabulouschaos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0