Bortskämd?

Det finns dom som får allt dom pekar på och för tillfället känner jag mig lite så... jag har dock fått stå och peka i några år på den här grejen och nästintill fått träningsvärk i pekfingret på köpet, men nu ätligen fick jag det jag har tjatat år ut och år in om... en mangel!
Enligt uppgift har mina närmaste tröttnat på att år efter år få en önskelista där en magel alltid står högst upp så i år bestämde dom sig för att köpa en till mig, dock med kommenatren att jag med största säkerhet är den enda under 60 som faktiskt blir glad över nått slikt, men som den tant jag är så bryr jag mig inte om att lyssna på sånt tok. Dom är nog bara avundsjuka :)

Tyvärr är bänken i tvättstuga gömd under tonvis med handdukar och annat krafs från badrummet, men så snart jag får fram lite bänkyta ska det manglas här i Borgen så det står härliga till!


Kommentarer
Postat av: Jenny

Älskar att följa din blogg för du är alltid lite härligt hemlighetsfull, men nu börjar jag bli mer o nyfiken på vem du är:) Hur gammal är du och vad jobbar du med...? Självklart behöver du inte svara om du inte känner för det men jag har ju följt dig ett tag så blir mer o mer nyfiken :)! Hoppas du haft en fin kväll! Kram Jenny



Ps: tack för dina omtänksamma ord ang mitt jobb!

2009-04-22 @ 23:00:22
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: tina

Mangel är det bästa! Skulle själv vilja ha en.

2009-04-25 @ 20:34:30
Postat av: allicen

"tina":

Den som önskar, den skall få :)

2009-04-26 @ 19:57:17
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0