Dålig uppdatering idag...

Idag har det blivit dåligt nmed bloggande.. både med att skriva och med att läsa så nu kan jag snart inte hålla mig ifrån att logga in på bloggkoll längre!

Efter jobbet idag var jag iväg på utbildning och den resulterade i ett kort spontanbesök hos sjukgymnasten som var där och informerade oss.
Det känns bra att veta att man inte oroar sig för saker i onödan och jag fick även ett nummer till en annan sjukgymnast som jag kunde ringa om jag ville kolla upp höfterna lite mer! Tror ändå att det är allt knallades på dom hårda golen på jobbet som gör att jag håller på att rasa ihop, men det skulle kännas tryggt att få veta!

Väl hemma blev det matlagning, idag blev det kinesisk valnötskyckling, enkelt och gott men nästa gång ska jag ta cashew nätter istället, det är verkligen mina favoriter och det bara måste bli kanongott :)
Somnade en liten stund på soffan också innan jag kollade på gårdagens 'ensam mamma' vilket iofs var ganska innehållslöst, nästa vecka måste det börja hända nånting!

Har så klart kollat på färjan också!!! och för er som missade kan jag både sammanfatta och lugna er med att det inte var några konstigheter!
I kvällens avsnitt pratade dom lite om Estonia-katastrofen eftersom kaptenen på båten dom följer var med på ett av fartygen som kom först fram på natten. Mycket intressant!
Vissa saker som hänt har engagerat mig förvörvånansvärt mycket med tanke på att jag inte haft nån koppling til dom, diskoteksbranden i Göteborg är en och som ni kanske förstår är Estonia en annan.
Tyvärr drabbades ju många från Mellanstaden när Estonia förliste och under min gymnasie tid hade jag en vän som kände många av dom anhöriga och det hände ofta att hon återgav deras berättelser om upplevelserna dom hade.
Kanske ska jag ta en paus i all jobblitteratur och läsa om Kent Härstedts, "det som inte kunde ske" igen.. det är ett tag sen nu!

Men först.. bloggarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0