Funderingar

Har varit lite upptagen på förmiddagen så jag har alldeles precis läst igenom alla nattens blogg inlägg! Kommer nog aldrig att tröttna på att ha era bloggar som sällskap till frukosten :P

Har funderat lite under kvällen och natten.. inte grubblat, som jag har gjort tidigare... det behöver jag inte göra längre eftersom andra bestämt sig för att fatta mina beslut åt mig och jag har inte längre nån påverkan på dom.
Näe... denna gången handlar det faktiskt om helt nyttiga funderingar! Funderingar över det nya året... och funderingar över hur jag ska kunna bli fri från längtan som fortfarnade känns som en kall hand runt mitt hjärta.

Det är mycket jag vill hinna under 2009 och många val som ska göras. Som tankarna far omkring nu ser det ut som att 'prioritering' kommer att vara ett vanligt förekommande ord under året som kommer.
Någonting som kommer att hända under nästa år har redan lite smått börjat ta form och i med det har jag redan börjat prioritera...

Kanske kan jag inte prioritera rätt om jag inte samtidigt slutar att längta... vilket jag vet att jag måste göra, men inte är lika säker på att jag vill.
Kanske borde jag trycka på delete istället för repeat den här gången men jag känner mig inte säker nog för att våga göra det.
Jag kämpar hårt för att få hoppet att dö ut (eller åtminstonde inbillar jag mig det) men en liten del av mig förmår inte att släppa taget och fortfarande undrar jag varför jag aldrig ens förtjänar "ärlighet".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0