Planering

Imorgon kommer det inte att bli så mycket bloggat under dagen... jag håller nämligen på att styra upp en resa norrut!
Första stoppet blir hos frissan i La och det är verkligen på tiden! jag ser bedrövligare ut än någonsin och alla ni som nån gång sett mig vet hur illa ställt det är då ;)
Barret har växt ut så till den milda grad att jag numera går runt med håret uppsatt för att slippa ha det i ansiktet hela tiden, vilket driver mig till vansinne.

Saknar verkligen att ha kort hår i nacken.. dels för att det krävde noll jobb att göra iordning, jag fick komplimanger för att det var snyggt ändå och om jag nångång la lite energi på att göra det så trodde folk att jag varit hos frissan :O Men också för att det var så lättskött, inget balsam och en liten pust med hårfönen så var det klart!
Tänker ändå ge Tina en chans att komma på något nytt innan jag börjar böna och be om att få tillbaka min frisyr igen, hon är nämligen trött på den och tycker att jag ska ha nått annat :) hmm... vi får se vem som får sista ordet!

När jag är klar där fortsätter resan ytterligare en bit norrut och nästa stopp kommer bli Borlänge och Kupolen! Har en lång lista på saker jag behöver och om det blir en lyckad shoppingdag kommer jag inte därifrån förens antigen pengarna är slut eller att dom klappar igen stället (vilket jag hoppas på!!!!)
Blir det däremot en dålig shoppingdag så styr jag tillbaka till La och ev kollar lite på stan innan jag tröstar mig med besök på både Tha Store och hemma hos mormor.
Har jag riktigt flyt hinner jag även in på Coop och kan bunkra upp med kokosyoghurt igen om inte smaken hunnit utgå, det står nämligen att det är 'säsongens smak', dock framgår inte vilken säsong och jag har inte kunnat klura ut det själv heller eftersom den hittills funnits både vår, sommar, höst och vinter... men inte mig emot så klart :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0