Framme!

Jag är så nöjd med mig själv :)
Jag lyckades komma med bussen från cityterminalen även fast dom ändrat gate under tiden jag satt och väntade! Vilket var en ganska lång stund... jag höll nämligen på att falla för frestelsen att köpa en massa onödiga saker och istället gick jag helt enkelt och satte mig på en bänk och stirrade lite... nu kan jag känna en viss ånger över att jag inte köpte med mig en del av sakerna jag gick och tittade på då det inte verkar vara speciellt bra shopping här...

Har just kommit tillbaka efter en liten promenad och jag är alldeles förälskad, så här skulle jag vilja bo!
Varför gör jag inte det?
Hittade en alldeles alldeles underbar liten promenadstig och utmed den fanns miljoner vitsippor, helt sjukt många faktiskt!
Kom först att tänka på mamma när jag gick där och filosoferade, i morgon ska jag ta med mig kameran och ta kort på sipporna åt henne, för jag tvivlar på att hon heller har sett något liknade!
När jag funderat klart på det började fundera hur det skulle vara att vara en hund... då skulle jag kunna lägga mig och rulla runt i alla blommor utan att det skulle väcka allt för stor uppmärksamhet.
Som det är nu fick jag helt enkelt avstå.

Det verkar bli en lugn kväll, dom flesta andra har gått iväg för att bada och vara allmänt trevliga mot varandra, jag som är folkskygg håller mig en bit bort från allt vad pooler heter men hoppas kunna tvångsumgås med dom när dom kommer tillbaka... jag har nämligen rummet närmast allrummet, så jag kommer att ha full koll på om det är någon som sitter där :P hehe!!

well well.. nu ska jag iaf gå tillbaka hem till mig och släppa ut mina fötter en liten stund! Nice!

Vad gör du ikväll?

Kommentarer
Postat av: chaos

Vad duktig du var som inte köpte något! Jag är stolt över dig!

2008-04-29 @ 15:41:08
URL: http://fabulouschaos.blogg.se/
Postat av: allicen

chaos:

tack!

All uppmuntring är extra välkommen just nu!

2008-04-30 @ 12:46:40
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0