Födelsedagen

Sådär ja!
Nu har jag haft ytterligare ett vil (med inslag av sov), återställt vätskebalansen samt fått i mig lite välbehövlig näring i form av en baguette och lite kladdkaka och jag börjar så sakteliga känna mig som en människa igen!
Är det åldern som gör att jag inte pallar tro???

Det va fullt upp hela dagen igår och det började med finfrämmande redan kl 12 då jag fick besök av en liten prins! Gullungen Elias kom hit med sin mamma, han sov och mamman och jag fikade :)

Efter det blev det bråttom att hinna med all mat och det som skulle fixas, men det blev riktigt bra till slut, med undantag för tårtorna som jag inte hann dekorera som jag hade tänkt... men vad gör det?
Dom smakade iaf bra och jag tyckte själv bäst om den med björnbär/vanilj men jag tror att majoriteten av gästerna tyckte bäst om den med sprithallon i.... G I wonder why!!

Jag fick massor med fina blommor och presenter men har inte hunnit med att ta kort på allt men här är iaf en del :)

               
       

Prinstulpaner
Äggkoppar
Kvartbok (P citat: Alltså, va e det du kollar mest på? honom eller va han gör?)
Volymtång till mitt blonda hårsvall
Yoga matta och en ny film

Nu på eftermiddagen har jag varit till den där jättebilliga affären som finns här, alla som bor i Örebro vet vilken, och köpt en ny resväska så kvällens uppdrag blir att försöka fylla den med lämpliga saker... jag börjar kunna det här nu!!

Kommentarer
Postat av: HANNAH

grattis i efterskott får man väl säga då :)

2008-04-19 @ 17:00:20
URL: http://hanniepannie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0