Drömmer om drömjobbet

Under dagen har jag ägnat några tankar åt inlämnings uppgiften som jag har kvar från utbildningen... Min målbeskrivning!
Det är svårt... som jag tänker så har jag tre val...

Det lätta; vilket innebär att jag inte behöver ta tag i mitt liv utan bara gör allt det som förväntas av andra att jag ska göra.

Det mest troliga; om en förändring skulle ske så är detta den lätta vägen att gå, ett mål som jag kan uppnå innom överskådlig tid och som tillåter mig att ångra mig samtidigt som en helt ny värld skulle öppnas.

Det svåra; Drömjobbet framför alla andra drömjobb! Något som skulle kräva år av vilja även fast jag inte vet om det är värt det, som kanske skulle innebära att allt det som håller mig fast försvinner utan att ge några garantier för nån ersättning.

Men! under tiden som jag inte kan bestämma mig så jobbar jag vidare på några av mina nya snilleblixtar =) Det va ett tag sen jag fick nån men nu verkar dom komma på löpande band!
Mest ivrig är jag att sätta igång med att göra iordning albumet med alla fina kort och sånt från studenter, bröllop, dop osv... kan knappt vänta tills jag får börja klippa och klistra!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0