Semester!

vissa känslor är så otroligt svåra att beskriva i ord... men för känslan jag har idag behövs bara ETT och ändå vet ni alla hur det känns..

SEMESTER!!!

min semester 07 är i det stora hela ett oskrivet blad i historien, möjligheteras dörrar står öppna skulle man kunna säga... hela världen ligger för mina fötter och det är bara att ta för sig.
Eller så ligger sanningen närmare att jag under dom tre närmaste veckorna kommer lata mig precis lika mycket som alltid... gånger 100 =))

Hittils har jag varit effektiv på min semester!
Redan innan den ordinarie arbetstiden tagit slut hade jag med bestämda steg tagit mig upp till läkarmottagningen för att få ett recept utskrivet, jag känner mig nöjd!
Det hela blir ju dessutom ännu bättre om jag lyckas komma ihåg att åka till apoteket imånn för att hämta ut mina små björkpollendödande piller!
och ja! jag vet att björken blommat över, men för oss klenisar finns faror hela året om.. närmast håller jag på att ladda inför, ett för mig nytt fenomen: gråbo allegi! var, när, hur? tänker jag..

Under hela dagen idag har elaka människor hotat mig med att ett regnväder är på ingång.. och jag tror på dom!
Det betyder att jag nu bestämt mig för att röja upp på balkongen för att i framtiden (kanske redan idag??) (eller imånn!!) börja måla där...
Har tänkt ut det hela så som följer, under monsunregnen som väntas kommer jag glatt gnolandes (läs: muttrandes) måla balkongen för att sedan stå latredo inför första bästa solglimt!

Ikväll kommer förövrigt LillNea hem på visit.. ska fundera ut lite saker jag behöver hjälp med så du inte får tråkigt gumman!

*vinkar*


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0