Höstmys

Det känns som att hösten har gått väldigt fort. Ena dagen var det sommar, nästa höst och nu plötsligt så börjar vintern göra sig påmind... Det har redan varit ett par frostnätter och jag undrar om jag kommer kunna skrapa ihop motivation nog till alla förberedelsen som kallgradera egentligen kräver.
 
Hur som helst så har det hänt en del trevligheter på den här sidan sommaren och eftersom jag inte skrivit om några av dem så kommer här en liten sammanfattning, mest av ätningsaktiviteter!
 
 
En hel del bjudningar har det ju helt klart varit... bland annat hos Nea och hennes karl, med anledning av den sistnämndes födelsedag. Där bjöds på en smörgåstårta som nu bidragit till höga förväntningar på en ev. bjudning till följd av den förstes dito.
 
Vissa saker har inte kunnat ätas innan det att dom blivit tillredda och en av de sakerna var en pumpa som Nisse kom hit med. Vi hade ingen aning om vad vi skulle göra med den så vi gjorde en inläggning och testade den för någon vecka sedan till kött. Riktig gött alltså! Vet inte om det går att göra av "halloween.pumporna" men eftersom man kan använda dem till mycket annat så går det säkert även till detta!
 
Troligen har jag spenderat min sista eftermiddag i solen på balkongen och därför har jag plockat in all inredning därifrån, sånär som på dynorna i soffan... hoppet är ju som bekant det sista som överger oss!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0