Gillersklack

Bara en liten bit utanför Staden ligger bad- och skidanläggningen Gillersklack. Eller om vi kallar den "Klacken" och jag är nog inte ensam om att ha många barndomsminnen därifrån. Simskolan som var på måndagar och som alltid efterförljdes av pannkaka. Längdspåren som vi gav oss iväg på med matsäcken packad och slalombacken där jag spenderade min extremt korta karriär som utförsåkare.
 
Under många år har Klacken haft en osäker framtid, men nu har anläggningen sålts till en kvinna som verkar ha det rätta drivet! Konferensanläggningen är renoverad, en lounge är iordningställd för att badgästerna ska kunna ta en god drick mellan svanhoppen, rummen i vandrarhemmet är uppfräschade och därtill mycket, mycket mer! Vad jag förstår har skidbacken tagits över av ett gäng killar med stora visioner om att utöka med allt från klättring till fyrhjulsrace.
 
 
Dom flesta stugorna är numera privatägda men går fortfafrande att hyra och bilder från var och en finns på den superfina hemsidan, så oavsett om du bor i närheten eller lite längre bort, om du vill boka konferens med företaget eller bara njuta av ledig tid finns det massor av möjligheter för alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0