Pyssel, size medium

Eftersom färgen på klockan tog så sjukt lång tid på sig att torka hann jag med att påbörja ytterligare ett projekt, något som jag tänkt väldigt länge men bara dragit ut på av någon anledning.
Redan när jag bodde hemma hos mor och Fader vår hade jag den här sekretären och jag har varit väldigt nöjd med den ända fram till Borgen intogs och den kom att kännas lite överflödig...


När matsalen renoverades betsade jag min apotekardisk och helt ärligt har jag ingen aning om varför det tog mig ända till början av det här året innan jag kom på att sekretären skulle vara perfekt att fylla ut den tomma delen av rummer som blev när salongen möblerades om!


På det hela taget blev jag nöjd med min make-over och det blir perfekt att kunna förvara lite matsals-prylar i just matsalen och inte som nu, i andra änden av huset. Kvar att göra är dock att införskaffa nya beslag i samma stil som på den andra möbeln, dom gamla passar nämligen inte så bra längre och om det i sig inte är en god anledning så är ju faktiskt ett av dom trasigt och då får man köpa nytt! =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0