Börjar lida av sömn

Igår bäddade jag ner mig tidigt bredvid söta lilla Tea, läste lite i min tunga bok (på riktigt, den är så tung att jag måste luta den mot sängen för att orka hålla den!) och efter det somnade jag, om än inte lika sött som Tea men i alla fall nästan.

Syftet med den tidiga läggningen var att jag skulle ta mig upp lite tidigare idag. Trodde jag. När klockan blivit ignorerad både klovkan 8 och klockan 9 slutade den ringa och kvart i tio återfann jag mitt medvetande.
Detta är ju ett problem. Minst sagt! Men jag kan bara inte komma in i någon bra rytm, det är helt hopplöst och när jag tänker efter har det nog inte funnits en hel timme av mitt liv som jag känns mig utvilad på riktigt.

Hur gör man? Hur gör du? Borde jag gå till en sovdoktor? Finns det sånna?

Kommentarer
Postat av: chefen

Och vi som nyligen haft en dr som föreläst om sömn för oss och våra arbetsplatsombud. Där skulle du ju fått vara med. Otroligt lärorikt. Ska ge dig en intesivkurs på söndag :) och ta med ppt presentationen om jag hittar den.

2009-10-02 @ 22:33:49
Postat av: allicen

'chefen': Men shit! Du måste ju förstå att jag behöver all hjälp jag få på alla områden... tänk på det nästa gång, men jag ser fram emot din lektion!



Funderar på om jag missat nått... ppt? vet jag inte vad det är eller är det så illa att jag börjat tappa kollen?

2009-10-02 @ 22:54:55
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0