Inspiration

Efter att jag putsat lite på Borggården bestämde jag mig för att promenera ut till stugan och hälsa på mor och far, väl där släpade mor med mig ut i skogen på jakt efter naturpynt och efter någon halvtimme hade vi fått ihop två påsar och en liten gran :)

När vi sen lämnat av det vid bilen skyndade vi tillbaka till en plats vi sett på vägen för att ta några bilder ut över sjön, tyvärr hade jag inte min kamera med mig utan jag fotade med pappas, vilken jag inte riktigt kan med men om han kommer sig för med att sortera ut bilderna så jag kan få dem ska det bli riktigt roligt att titta på dem!
Och om pappa bestämmer sig för att köpa ny kamera kommer jag ju för övrigt vara förste spekulant på hans gamla och då är det ju kul att kunna jämför mot bilderna jag tar med min.

Granen som jag bestämt skulle ha med mig hem sitter nu provisoriskt nedtryckt i en urna på gården och jag bara längtar efter att få fundera ut något juligt att göra med den, men efter tre timmar i den kalla, friska luften känner jag att jag måste välja om jag ska lägga den återstående energin på att stå ute i mörkret och pyssla eller gå in i värmen och ordna lite mat för dagen.
Valet är inte svårt, trots att jag misstänker en betydligt gråare morgon dag.. men å andra sidan ger ju granen mig en anledning att gå ut även om så skulle vara fallet =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0