I'm back

Okej, nu har det varit stillestånd här på bloggen i ett par dagar, vilket i sig är ett stort no, no, men vid det här laget vet ni ju vad det beror på.

Jag har såklart varit på kurs =)

Denna gången måste jag säga att det varit fullt upp på ett sätt som jag sällan varit med om och som jag i ärlighetens namn inte uppskattar speciellt mycket
2 timmars pass utan paus är nog i mitt tycke ett än större no, no än att inte hinna med att blogga under några dagar och tyvärr var dagarna lite för uppstyrda, lite för länge och jag kan förvånat konstatera att jag inte alls hunnit prata med folk på samma sätt som man brukar.

Men förutom väl valda delar av innehållet i föreläsningarna var nog något bland det bästa med hela kursen att jag äntligen fick träffa dr. feelgood igen! Tiden har gått så fort och jag vill inte ens räkna tillbaka för att ta reda på hur länge sedan det är vi sågs sist och det är helt enkelt inte rätt!
Livet ska inte bestå av en evig saknad efter människor som stulit åt sig en helt egen del av den man är, när man egetligen bara borde sätta allt annat åt sidan och leva sin längtan.

Nåväl, jag tror inte att jag kommer redogöra för så mycket av dessa dagar och vissa saker kommer jag väl inte kämpa så hårt för att bevara i mitt klena minne heller, men å andra sidan har jag värmt upp hjärtat så det räcker för att hålla värmen hela vintern och som om det inte var nog, har jag mest troligt klarat mig undan svininfluensan som jag fasat för skulle ligga som en dimma i lokalen då vi var så många som ett par hundra deltagare!

Elis är nöjd =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0