Raderar

Saknaden är fortfarande så väldigt tung... men efter att ha gjort mig av med en del lögner så känns hjärtat lite lättare!

Jag har våndats länge över hur mycket som jag borde radera och vad jag ev kommer kunna finna glädje i att ha kvar i framtiden... jag har börjat lite smått även om det hugger till i hjärtat en aning varje gång jag klickar på 'delete'.
Länken till Voldemort är borttagen från 'mina favoriter', bilder är bortsorterade och sparade konversationer är raderade.

Det svåra är tyvärr att hur många mappar, filer eller dokument jag än tvingar mig själv att ta bort så kommer jag inte kunna välja att tömma varken hjärnan eller hjärtat på allt det som (jag trodde) var bra.
Hur gärna jag än vill tycka illa om de som gjort mig så besviken kan jag inte komma ifrån att ni fick mig att lägga ner skölden och släppa er nära, så nära att ni faktiskt kom att betyda något för mig.

Bara den som verkligen är omtyckt kan saknas på det sättet som jag saknar er och att veta det är nog för att inte kunna släppa det där sista desperata greppet om det som fanns.

Kommentarer
Postat av: Linnis

:( Hoppas du mår bättre snart...

2009-05-02 @ 11:31:01
URL: http://lunascoop.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0