Seg

Kom hem vid 17 tiden idag och var verkligen helt slut, energin ville aldrig riktigt infinna sig idag och jag kämpade verkligen mitt bästa under eftermiddagen för att inte bli allt för gnällig och tack vare trevligt sällskap gick det skapligt bra, favoriter är ju så sjukt bra att ha omkring sig när det känns som humöret brister vilken sekund som helst =)

Hur som helst har jag iaf tagit ett varv inne på ICA så att det mesta ska finnas hemma inför helgens bjudning... det enda jag inte har klurat ut är vad det ska bli för efterrätt och om jag kan tänkas hinna/orka med att baka något eller om jag ska köpa färdigt, Nån som har nått bra tips på en enkel och god efterätt?

För övrigt kommer det bli en lugn och fridfull kväll här hemma i Borgen och just nu sitter jag och försöker reda ut när dom lokala nyheterna sänds på SVT för att se inslaget om våran kampanj som filmades under eftermiddagen, fredagsunderhållning på hög nivå alltså! Haha!

Kommentarer
Postat av: Linnis

Blir det mat till Konserten!? :D

2009-07-24 @ 21:36:31
URL: http://lunascoop.spaces.live.com
Postat av: allicen

"Linnis":

Japp, för att komma undan med att äta efterrätt blir det helt enkelt tvunget, du kan komma hit och hjälpa till med paprikan :)



Föresten har jag köpt en klänning som du måste kolla om jag kan visa mig ute i...

2009-07-24 @ 22:34:38
URL: http://allicen.blogg.se/
Postat av: Linnis

Ja men självklart. Jag jobbar ju bara till kvart över fyra så det går nog ;)

2009-07-25 @ 11:55:03
URL: http://lunascoop.spaces.live.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0