En bra dag!

Idag har det varit en jättebra dag känns det som :)
Gjorde mitt första besök på Tha store efter att dom byggt om och jag tycker att det blev kanonbra! Däremot har dom sabbat mitt gåsystem, så nu kommer jag få träna några gånger på hur man bästa går för att kunna scanna av alla hyllor utan att behöva springa fram och tillbaka. Det ska sannerligen bli en trevlig form av övningskörning =)

Därefter blev det frissan och jag känner mig nöjd med mitt beslut om en mindre förändring uppe på skalpen! Iofs känner jag mig allt som oftast nöjd när jag går därifrån... problemen uppstår först när det är dags för mig att på egen hand försöka göra något som påminner om en frisyr...
Har iaf köpt ett svindyrt sprayvax som dammar (?) extremt mycket så hur skulle jag kunna misslyckas???

Efter lite planlös shopping (där jag lyckades hålla inköpen på en minimal nivå!!!) blev det fikamiddag och jag åt nått grillat bröd med fyllning som jag inte vet vad det heter (det verkade inte heller tjejen i kassan göra...) innan det var dags att bege sig till mormor o morfar för att fika (ja, igen!) och vara lite social! Det blir tyvärr alldeles för sällan... vilket morfar lite fint påpekade genom att informera om att jag var välkommen dit även om jag inte är nyklippt :)

Hur har din dag varit?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0