dignosen är fastställd

Det är helt jäkla otroligt!
Här har man doktorerat som doktor (minst!) och sen tar det tre (3) TRE!!!! dagar innan jag lyckas ställa en diagnos på mig själv :O
I bilen hem till mamma slog det mig att jag nog inte bara va förkyld, jag är ynklig långt bortom en simpel förkylning! Jag gick igenom hela mitt inpluggade sjukdomslexikon och kunde ganska snart utesluta en mängd olika sjukdomar, så som fotsvamp och femurfraktur.. kvar blev tillslut bara bihåleinflammation och jag blev uppriktigt förvånad när jag insåg att jag nog hade det!
Hur är det möjligt? jag är inte the bihåleinflammation type och jag trodde inte att man fick det hur som helst (jag erkänner, det finns vissa brister i mitt enorma sjukdomskunnande).

Väl hemma hos mor så bestämde jag mig för att kontrollera min diagnos med henne, varpå jag frågade om man hade bihålor i tänderna, på vilket min mor som är en mycket klok och förstående mor, svarade att om man har bihåleinflammation kan det kännas som att man har tandvärk.
och där har vi det! Två helt oberoende experter har nu kommit fram till samma sak och imorgon är det jag som ringer till den "riktiga" herr doktorn och frågar vad jag ska ta mig till :)

Ynkligare kan ingen vara...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0