Full fart...

Så va min lediga dag uppbokad :/
Det tog inte ens ett dygn innan min schema ändring för att få ut en ledig dag sprack... nu blir det arbete på sektionen den dagen också, samt att jag ska vara med på förhandlingarna som hålls på eftermiddagen.
Undra just hur jag ska lösa det här :S inte ens jag har hjärta att ringa och begära ännu en ny schema ändring denna vecka!!

Får jag inte börja räkna bort dagar snart så kommer jag bli tokig på riktigt, det är en sak som är säker!!!
Ska nog kolla upp hur min arbetsgivare ställer sig till att man jobbar fyllnadstid under tjänstledighet, för är det ok så har jag kanske min lösning på ett silverfat :P

Tror för övrigt att jag fått nytt tak på garaget idag, tyckte bestämt att det luktade tak när jag cyklade in på gården för en stund sedan, men det kanske ska fastställas helt och hållet innan jag ser det som klart :)

Har kollat upp tåg tiderna tiderna till Örebro imånn och det kommer nog bli en del väntandes om jag inte ska hoppa över lunchen och komma "sent", vilket jag nog helst inte vill efterom jag missar chansen att få prata med guldklimparna från Värmland då... =)

Spending time?

Kommentarer
Postat av: chaos

Stackaren, får du aldrig vara ledig? Det låter inte bra!

2008-06-10 @ 20:21:21
URL: http://fabulouschaos.blogg.se/
Postat av: allicen

chaos:

Visst kan jag säga ifrån.. men jobbet på sektionen är så roligt att det tar emot att göra det, kompenserar med att försöka plocka bort skift som bara ger negativ energi istället!

2008-06-10 @ 22:59:33
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0