Roligt :)

Åh va roligt jag hade igår!
Speciellt kul att det va så många där som man känner och med tanke på hur mycket pengar som inkasserades hos dom som körde oavbrutet mellan Staden och stället så får nog buss gubben några dagars ågren över sitt beslut! HA!
Lite synd var det dock att vakterna verkade ha varit muppar... det borde inte vakter få vara!

Nu på morgonen märkte jag att jag hade vissa svårigheter med att göra lappkast i sängen, det har nu visat sig att en kram jag fick under gårkvällen har resulterat i en omfattande mjukdelskada av typen mosad lever alternativt ett sprucket revben :S Det är sant som man säger... Love hurts!

Jag såg aldrig vem det var som spelade är faktiskt lite osäker på om det fanns nån DJ alls eller om dom körde samma stil som jag med att sätta en skiva på repeat.
800 grader spelades nämligen inte mindre är t r e gånger under den korta kvällen och det måste varit nån form av favorit :O

Annat blev det på slutet när det spelades den ena bonn dängan efter det andra och innan jag slets med upp till garderoben blev jag medbjuden på en av dom mysigaste minnestripparna på länge! Tur att jag hade min nyfunne bitch med som såg till att jag snabbt återvände till nu tid och även passade på att läxa upp mig en aning! HAHA! 

Tack för igår ;)

Kommentarer
Postat av: Anna

Grön av avund... vill också partaja! =)

2008-12-26 @ 18:53:29
URL: http://annaenglund.blogg.se/
Postat av: allicen

Anna:

Åh... du skulle varit med! Då hade du ju fått den där rundturen i borgen också ;)

2008-12-26 @ 19:00:07
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0