Memory Lane

Det är både på gott och ont som konversationer på Fejjan sparas i evigheter. Igår scrollade jag ner till dom äldsta meddelanden som fanns sparade och det blev en rejäl känslostorm!

Bland annat fanns där mannen som jag inte alls känner, men som för några år sedan, genom Fejjans outgrundliga vägar hade fått se en uppdatering om att jag bytt profilbild och därefter skrev till mig att han tyckte att jag var kusligt lik Lovely Sis. Dom hade gått i samma klass och när jag nu återigen såg vad han skrev gjorde hjärtat kullerbyttor av både saknad och stolthet.

Därutöver hittade jag meddelanden från en person som var väldigt viktigt för mig under åren jag gick i gymnasiet. Hen kontaktade mig 2010 och vi utbytte lite tankar innan allt återigen rann ut i sanden.


Det känns ibland som att jag fram till ca 2012 varen helt annan person. Jag kunde känna lycka och jag kände ett driv som var helt omöjligt att stoppa. Kanske är det i detta jag ska hitta kraften att gå vidare...

Slutligen fanns ett meddelande som jag helt glömt bort. Jag har skrivit till en mycket omtyckt kurskamrat med vilken vi hade svårt att hålla kontakten under en flera dagar lång utbildning i Stockholm. Jag fick, som ni ser, förklaringen en tid efteråt. Stackars den tjejen alltså... Vi var många som gick  utbildningen och det var väldigt få timmar som vi sov, hahaha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0