Manlige Allicen och ringfrossa

Träffade min underbara fd. kollega Julia på lunchen idag. En av anledningarna var att jag skulle få en ring som jag vunnit när hon hade en tävling i sin webbshop, www.rhubarbforest.com.

Jag kan verkligen rekommendera ett besök i hennes shop, om inte annat så för att beundra alla vackra foton! Lika vackra som Julia är själv, både till utseende och personlighet <3


Man fick själv ange vilken ring från serien "made of stars" med temat rymden, som man ville ha om man vann. Efter lång tids övervägande valde jag denna och den var om möjligt ännu finare i verkligheten än på hemsidan!

Under lunchen pratade vi om ditten och datten och plötsligt utbrast Julia att jag blev mer och mer lik en speciell person för varje gång vi sågs... Jag har som ni vet blivit jämförd med såväl Mona Sahlin som Annie Lööf men denna person var verkligen en surprise. Nämligen hennes bror!  Bad att få se en bild och det var helt klart ett stiligt exemplar av hane så jag får väl ta det som en komplimang?!

Förutom att prata en massa strunt fick jag även titta på en massa andra smycken som hon gjort, eftersom jag förvarnat om att jag ville unna mig nått extra.


Hon tillverkar alla smycken själv och om jag hade svårt att bestämma mig när jag tittade på hemsidan så blev det ännu svårare när hon dessutom visade upp saker hon inte hunnit lägga upp i shoppen.


Efter lite funderande bestämde jag mig för att köpa två ringar. Den på bilderna ovan med en glaskupa och en liten fjäril i miniatyr. Samt en lite mindre ring med siluetten av två fåglar.


Jag hade lätt kunnat köpa ett par, tre till som jag blev helt förälskad i men det här får räcka med lyx för ett tag...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0