Hög tid - Sommartid

Idag har Fader vår varit här och hjälpt mig byta till sommardäck på Pecoral. Det kan tyckas vara i senaste laget men ärligt talat, är det nån som faktiskt sett av den där sommaren?

Efteråt bjöds det på sedvanligt kaffi och jag hade med nöd och näppe hunnit slänga ihop en kladdkaka på tiden mellan hans telefonsamtal och dörrklockans signal. Far fick välja vart fikat skulle inmundigas och han valde cafégruppen på framsidan eftersom han aldrig suttit där.

Ända sedan jag flyttade in i Borgen (första gången) har jag drömt om att plantera en häck på framsidan, men eftersom jag hela tiden trott att det skulle innebära hyra av en liten grävmaskin är det är ingen kostnad som prioriterats. 

Nu har jag ju dock handgrävt halva tomtgränsen så kanske borde jag kolla upp priserna på plantorna jag vill ha och planera in det lagom till lämplig årstid...

Hur som helst, i år kom jag i alla fall på att jag kunde ha ett par extra krukor på trappen för att få in nått mer blommande på framsidan


Avskyr att växter både är dyra och svåra att hålla vid liv, annars hade jag inte tvekat att gå all in :(

Kvällen snålar lite på värmen utomhus så därför sitter jag inne och kurar. Jag har många värdinnor och kunder från PartyLite som vill avvakta med bokningar till hösten "för att man inte eldar så mycket ljus nu".

Jag förstår verkligen inte vad dom menar ;-)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0