Premiärernas dag

Den här förmiddagen blev det verkligen inget av med alls... min energi räcker liksom inte till att få igång mig när vädret bara är grått och kallt.

Tack och lov hade jag en tid att passa på eftermiddagen så jag fick ta mig i kragen efter lunch. Fick en komplimang av en som sa att jag var fin idag, det kändes lite extra varmt i hjärtat eftersom jag själv känner mig som en slashas för det mesta, med platt hår och avsaknad av lugg...

Senare på kvällen gick jag hem till föräldrarna för promenad med mamma. Längs vägen fanns massor av lupiner och trots att dom anses som ogräs i många avseenden så är det i alla fall ett ogräs som både är vackert att titta på och som doftar underbart!



Efter promenaden blev jag bjuden på sillmiddag! jag gjorde ju ingen mat till midsommar så detta var på sätt och vis en efterlängtad premiär.


Som om det inte var nog så bjöds det efter maten på ytterligare en premiär, i form av "Sommar med Ernst". Redan i första programmet fick vi se kryddträdgården som jag fotade när jag var där och tjuvkikade förra helgen.


På ena bilden är det Ernest himself som sitter och känner in trädgården och på den andra är det Fader vår. Ni ser säker vem som är vem..

Därefter blev det hög tid för mig att gå hem. Det var långt ifrån en angenäm upplevelse!

Nu ligger jag med ett lager täcke och ett lager Tea över mig och ska avsluta dagen med lite läsning innan jag ska göra det jag gör allra bäst.

God natt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0