50 shades of crap

Var på bio och såg 50 shades of Grey i fredags. En av mina fina vänner har berättat hur mycket hon uppskattade böckerna och har uppmuntrat mig att läsa dem. Vilket jag dock inte gjort.

Oklart om det är på ont eller gott men oavsett så måste en film, enligt mitt tycke, kunna hålla ändå.


Det gör inte denna. Det är sällan jag sitter och funderar på vad klockan är och om det inte ska vara slut snart. Det är nog första gången jag på riktigt övervägt att helt sonika lämna föreställningen.

Jag kan inte mycket om BDSM men det jag vet är att det handlar om ömsesidigt intresse och att det finns en avsedd arena för det.

Den här mannen stalkar en kvinna och köper henne med dyra presenter för att därefter kräva att han har kontroll på hela hennes tillvaro. Hon får t.ex inte äta eller dricka vad hon vill... 

Så finns det ju, som jag ser det, lite luckor här och var.. jeansen till exempel. Varför har han, den frälste av dem, jeans på sig hela tiden?

Och borde det inte ringa en varningsklocka när det framgår att de tidigare kvinnorna trots att allt, enligt honom, är så förmånligt även för dem, i snitt inte ens stannar i ett halvår?!

Nåväl... Jag får väl tänka att jag istället för att slösa 100 spänn på denna dret, har sparat 200 på att slippa gå på dom nästkommande två.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0