Promenad - African style

Det blåser riktiga tag i Staden och jag drog mig länge från att ge mig ut på min planerade promenad idag. Min kurator har sagt att jag ska gå ut varje dag. Jag lovade inte att genomföra det - det behövdes inte, eftersom det inte var förhandlingsbart.

Jag funderade länge på vad jag skulle kunna hitta på för ursäkt idag men kunde inte komma på nått annat än att blåsten höll mig inne (får så ont i öronen och huvudet när blåser mycket) och jag insåg att det inte skulle vara giltigt skäl.


Så kom jag på att jag ju har en bandana. Inköpt för att skydda mot helt andra väderförhållanden när jag skulle till Sydafrika och med den på mig gav jag mig ut. Så värst njutningsfullt var det inte men nu har jag i alla fall gjort vad jag skulle. För idag.

För övrigt grubblar jag på ett beslut jag måste fatta. Min magkänsla säger en sak, min kurator säger en annan. Har väntat på något bra tillfälle att fråga någon om råd, men ännu har inget tillfälle dykt upp. Ingen frågar hur jag mår, i alla fall inte på ett sådant sätt att jag kan svara nått annat än "Det är bra!" och känna mig nöjd över att jag i alla fall inte sa "Allt är bara bra".

Big different!

Kommentarer
Postat av: Cessa

Du kan fråga mej om vad som helst när som helst även om inte tillfället finns.
Hur mår du Elin på riktigt? ( du behöver inte svara här eller inte alls)
Kram på dej. Jag finns här.

Svar: Tack fina du men nått slags rätt tillfälle hade nog behövts för att orka riva den här muren är jag rädd...
Allicen

2015-04-14 @ 07:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0