Val

Idag är det val till kommun, landsting och riksdag. Jag har redan varit iväg och förtidsröstat eftersom jag inte vågar lita på mig själv när det gäller att verkligen komma iväg till vallokalen på just en specifik dag.
 
 
Jag hoppas verkligen på ett regeringsskifte och jag hoppas att det sker med god majoritet! I år är det dock så att vi i lilla Staden även folkomröstar gällande ett ev. byte av kommunnamn och i denna fråga kunde jag inte bry mig mindre! Vad jag däremot lägger allt för mycket energi på är hur korkade saker folk säger när det kommer till detta... man ställer sig frågan "varför" och det kanske man kan få göra, men vill man verkligen veta det kan man åtminstoden försöka göra sig mottaglig för svaren man får.
 
Egentligen, när jag tänker efter, så tycker jag att vi borde göra slag i saken och byta namn till Grådalens kommun och när det sen är klart ska jag packa varenda liten kappsäck som finns här i Borgen och ge mig av någonstans där det känns som att livet kan fyllas med något fint och bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0