Seg Söndag

Idag har min energi verkligen inte varit på topp. Sov länge och stannade kvar i soffan efter frukosten men efter att mamma ringt och pratat en stund så tog jag mig motvilligt för med att fixa lite här hemma.
 
Under eftermiddagen märkte jag att solen tittade fram så jag passade jag på att gå ut och fixa lite på Borggården. En hel del saker finns kvar att göra innan vintern men dessvärre är det ett och annat som helt enkelt känns för svårt att göra ensam... Någon som har ett par hjälpande händer till övers?
 
Vad som däremot blev gjort var att jag äntligen lyckats plantera tulpanlökar som jag köpte på marken! Visserligen är jag lite orolig för att rådjuren kommer hinna njuta av dem före mig men jag är beredd att göra ett försök.
 

Annars går mina tankar som en bergochdalbana vad det gäller Borgen... Som jag skrev är det massor med saker som helt enkelt bara känns för svårt när jag är ensam, men förutom rent praktiska saker så börjar jag undra om det ens är någon mening att försöka planera en framtid här.
 
Det kanske kan låta egoistiskt men jag vill gärna tro att jag faktiskt förtjänar att vara människor förhandsval då och då...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0