Kan (till viss del) själv

Det här med att bo ensam i ett stort hus har både för- och nackdelar. Fördelarna är väl i och för sig få och i mitt fall egentligen inte det minsta efterlängtade, men dom finns och det gäller att så ofta som möjligt  försöka fokusera på dem istället för allt som är ensamt och svårt.
 
Jag trivs med att kunna fixa själv och för varje månad som går bygger jag på självförtroendet och kunskapsbanken. Så för någon dag sedan var jag ut i garaget och fixade när jag fick syn på cykeln som jag sedan länge har köpt nya handtag till och bestämde mig för att nu var det dags att byta.
 
Det gick så snabbt och lätt att jag inte ens suckade över att jag fick ta bort dem en gång för att gå in och klippa av en bit för bättre passform och jag kände mig nöjd över att jag äntligen fått detta gjort.
 
 
MEN! i vanlig ordning är det ju inget som bara får vara enkelt... Cykeln behöver pumpas och jag äger inte ens en cykelpump, än mindre en med den typen av ventil som finns på dessa däck. Så där står min lilla pärla kvar med sina nya handtag och kan ändå inte användas.
 
Fy vad less jag är på att hela tiden vara beroende av andra för att någonting ska bli klart :(
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0