Färgval!

På jobbet håller vi på med projektering inför en ombyggnation av kommuners största produktionskök och det är ett sant nöje att få jobba med- och se proffsen "in action". Det är möte efter möte och det är tusen saker som jag inte förstår när det gäller beräkning av luftflöden och håltagningar i bärande väggar etc. men något som jag däremot hänger med betydligt bättre i är diskussionerna om färgsättning.
 
Ohhh vad jag önskar att jag hade resurser (läs pengar) nog att ta sådan här hjälp när jag gör om här hemma. Hujedamig vad bra det skulle bli!
 
Våran arkitekt tog fram två färgförslag till oss
 
 
Vi var i stort sett eniga allihop om hur vi ville välja och resultatet av detta blev att vi flyttade över de två gråa mattorna i högerkanten på det högra förslaget och bytte med de motsvarande beigea i det vänstra. Därtill kommer kaklet på vägarna bli en kombination av grått och vitt (de två höst upp till vänster på båda förslagen) och den röda biten byts mot en kombination av en ljus och en mörk grå .
 
Den turkosa färgen ni ser på det vänstra förslaget kommer finnas på innerdörrarna och ev. på någon pelare vilket jag tycker känns fräscht och framförallt glatt!
 
När vi satt och diskuterade kakel tog arkitekten fram en lite Candy box i form av färgprover för kakel fogar! Visste ni att man kunde få  typ LILA kakel fog om man vill?!?! Den vi valde ser ni mellan den vita kakelbiten och den turkosa dörrfärgen på bilden till vänster...
 
 
Det är inte utan att det finns delar i mitt jobb som bara är sjukt roliga =))
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0