Toppar och dalar

Igår kväll tog jag en promenad, underbar musik i öronen och i tankarna författade jag ett inlägg till er om vilken bra vecka jag haft. Vädret har varit toppen, jobbet har varit roligt, jag har gjort saker som jag fått beröm för och kanske ännu viktigare; jag har gjort saker som jag själv varit nöjd och stolt över!
 
Men så när jag kom hem blev allt så fel. Jag behöver inte gå in på hur eller vad men det var en mycket ledsen Elis som somnade igår kväll och en lika ledsen som vaknade i morse.
 
Efter en sen frukost behövde jag komma bort, bort från Borgen och det kändes som att jag ville bort från min egen själ. Så jag kollade vädret och det utlovade precis vad jag ville ha. REGN. Jag packade in mobilen lite extra och gav mig ut på en promenad och längtade efter att känna regnet slå mot ansiktet, men regnet var betydligt mer blygsamt än vad jag hoppas på. Däremot blåste det rejält och det kändes som allt det jobbiga slets ut min kropp och flög i väg i vinden, en helt underbar känsla!
 
Väl hemma gjorde jag en paj, planterade lite blommor och inväntade finfrämmande. På eftermiddagen kom dom, Cissi och Lovisen. Fika och häng på favoritplatsen i balkonghörnet tillsammans med dem är balsam för själen och nu är jag redo för en ny jobbvecka.
 
En vecka där vädret verkar bli lite gråare men jag har bestämt att det ska vara precis lika bra på jobbet som under veckan som gick. Och så är det bara.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Emelie

Ser väldigt mumsigt ut!!!:)

Svar: Tack :)
Allicen

2014-07-13 @ 22:48:42
URL: http://emeliied.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0