På rätt väg...?

Om några dagar gör jag min sista dag på vikariatet som jag haft i tre år. Det känns tråkigt att få lämna ifrån sig vissa av arbetsuppgifterna och det känns tråkigt att lämna vissa av arbetskamraterna!
 
När jag fyllde 30 fick jag en flaska champagne  av ett par kollegor och en liten tid efter det var meningen att jag skulle sluta. Det har varit många jobbiga dagar på den här tjänsten med många sömnlösa nätter och många tårar på det där kontoret och just då kändes det som en befrielse att det skulle vara över. Så jag bestämde att det var till det tillfället jag skulle spara mitt bubbel.
 
Det blev inte så och den där flaska blev bortglömd i ett skåp.. Tills nu. NU tror jag nämligen att jag är på gång...
 
Jag håller på att göra mig fri!
Jag går, om än sakta, igenom mina saker här i Borgen och gör mig av med något lite då och då. Jag har inga åtaganden kvar och jag kommer inom kort återigen att börja jobba med något som jag inte längre brinner för.
 
Så jag väljer att tro, nej jag väljer att hoppas! att detta är för att det snart kommer hända saker där min frihet är en förutsättning. Det här är något värt att fira så därför, kära ni, kommer den där flaskan att tömmas inom kort. Kanske rent av på nyårsafton.
 
Helt kravlöst!
 
Helt Löfteslöst!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0