Vad är väl en god natts sömn?

Förra veckan åkta jag till lasarettet för att hämta en apparat som skulle mäta en massa grejer (oklart vad) när jag sov. Upprinnelsen till det hela är att läkaren som gjorde en bedömning av min lungfunktion i våras tyckte att det inte var helt ok med den trötthet jag beskrev så hon skickade en remiss.
 
Efter drygt ett halvår kom kallelsen och läkaren frågade hur länge jag varit trött, jag sa som det var - hela livet! Han trodde mig inte men fortsatte att ställa sina frågor... "det står här att du haft en depression, är det på grund av detta?" Återigen höll jag mig till sanningen och sa nej, varpå han frågade igen "så du tror inte att din depression har nått att göra med att du varit trött hela livet? haha!! Jag förklarade kort varför jag inte trodde det och när jag efter några ynka förklarande ord började få tårar i ögonen tror jag att förstod mig för han sa inget mer om det.

Hur som helst fick jag med mig en väska med grejerna i och låt säga som så att det hade varit rätt bra med någon som kunde hjälpa mig att koppla upp mig till skiten för det var sannerligen inte lätt!
 
 


Jag fick rådet att tejpa fast grimman på kinderna för att den inte skulle halka omkring när jag sov. HA HA HA. Som om... jag somnar bäst på sida men vågade inte röra mig eftersom jag trodde att allt skulle halka snett om jag gjorde det, så jag låg stilla på rygg och varvade ungefär en timmes sömn med en timmes stirrande i taket. På morgonen smög sig Tea upp min mage och kollade in läget men missnöjet gick inte att ta miste på och ganska snart gick hon surt sin väg igen.

Med en timme kvar till maskinen skulle stängas av var jag så utmattad att jag knappt visste vart jag befann mig så jag bestämde mig för att strunta i allt och lägga mig på sidan och ZZzzzz..... Ända tills larmet ringde! Hur tänkte jag där? Jag menar, någon gång under vaknatten borde jag ju insett att jag inte skull behöva ställa larm  bara för att mätningen stängdes av?! Hur om helst, jag vaknade, SLET av skiten och somnade om.

Om resultatet av detta överhuvudtaget säger min läkare någonting återstår att se men jag oh vad jag drömmer om att få veta vad jag ska göra för att slippa denna trötthet...

 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0