Bokloppis!

Åkte med min fina vän Cissi till Hjulsjö idag för att besöka bokloppisen där. Jag hade aldrig hört talas om den innan min kära kollega Julia berättade om den för någon vecka sedan, än mindre besökt den, så döm om min förvåning när jag plötsligt blev tillfrågad om att åka med dit!
 
Och vilket ställe!!! Jag har en hel trave med olästa böcker liggande hemma, plus att jag för tillfället mest plöjer igenom ljudböcker så länge som min prenumeration på Storytel pågår och därför koncentrerade jag mig till största del på att köpa vackra böcker och njuta av den underbara atmosfären. Mest av allt föll jag för de stora "björkarna" och deras fantastiska lövverk, gjorda av bokblad så klart!
 

Efter loppisen åkte vi vidare till Grythyttan för inmundiga ett par kulor av den underbara glassen som tillverkas och säljs där, jag valde körsbär och vattenmelon - den sistnämnda helt klart favoriten!
 

Även morgondagen bjuder på en liten resa, om än med delvis sorgsammare syfte, men senare på kvällen kommer jag även få ett efterlängtat besök!
 
Precis som jag skrev igår - Berg och dalar...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0