Arbetsam påskhelg

Den här helgen har inte bara bjudit på fantastiskt fint väder utan även på en hel del kroppsarbete!
 
Igår gick jag loss på egen hand här på Borggården och förutom lövräfsning och att klippa ner lite nyponbuskar som rymt från grannens gård och in till mig, gav jag mig på ett större projekt i form av att försöka återställa en stenkant som under Borggårdens glansdagar ramat in en liten häck på framsidan.
 
 
Det hela är dock inte klart ännu då allt gräs som vuxit över stenarna såklart också ska bort men jag hade helt enkelt inte rätt verktyg (eller muskler) för det. Drömmen är att ta hit en liten grävmaskin och få bort alla gamla buskar och rötter för att istället plantera en  riktig häck som ger lite bättre insynsskydd, men det får nog vara en dröm ett tag till...

Idag hade jag sällskap av Nisse när skifferplattorna skulle placeras ut på framsidan för att bilda en liten uteplats till min cafégrupp.
 
 
Kanske kommer jag så lite gräs mellan plattorna när som satt sig ordentligt och avskärmningen, som ju är en gammal sänggavel från loppis, ska förhoppningsvis rymma både klätterväxter och kanske en och annan ljuslykta. Gissa om jag ser fram emot utefrukostar utan att behöva stänga in sommarfötterna i skor för att kunna ta sig fram till bordet!
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh vad fint, sänggaveln var ju skitasmart ju!!! :)

Svar: Tack! Ja, jag örkade inte snida ihop nått á la Ernst och så hittade jag denna för en lagom peng förra året. Att den är i järn gör inget, jag tror att det kan bli ännu bättre när den rostat lite ^^
Allicen

2014-04-22 @ 10:44:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0