Semester/arbetsdag

Idag har jag varit ledig. Helt utan anledning men i morse när jag vakade hörde jag en gräsklippare och kom på att jag helt enkelt måste ta mig för att klippa gräsmattan. Jag har försökt slippa ifrån det men det är ju bara att inse, pappa kan inte vara barnvakt varje gång.
 
Så jag bara bestämde mig och mitt första hinder var helt sonika att få igång den, det gick dock över förväntan och jag tänkte för en stund att det kanske skulle kunna gå smidigt men såklart krånglade maskinen på alla sätt som tänkas kan.
 
Hur som helst fick jag i alla fall hela grsämattan klippt och efteråt gick Tea ut för att inspektera mitt arbete. Hon har skrikit lite åt mig under dagen så jag misstänker att hon kanske upptäckt vart jag missat ;)
 
 
 
Därefter har jag målat tredje lagret med färg på en spalje intill trappen men jag tror att det kommer behövas ytterligare en strykning innan det är klart att redovisas fär er! Kvällen har spenderats på balkongen och till kvällsmat fick jag nyskördade smultron i min yoghurt! Hur gott som helst...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0