Sånt som hänt...

Det är så lätt att tyngas ner av det tråkiga vädret men faktum är ju att dom fina stunderna finns där då och då. För inte kan man bli nedstämd när man får spendera en sådan här dag vid sommarstugan?!
 
En trevlig, eller kanske rent av mysig, middag med lillasyster Nea.
 
Lilla Tea är bättre i sin tass och har börjat vara ute lite igen. Helst hade jag hållt henne inne för jämnan av rädsla att hon gör sig illa igen men innerst inne vet jag ju att hon ändå mår bäst när hon får som hon vill =)
 
Efter lång väntan har det blivit lite fart på kärlekens tomatodling, men även om tomaterna blivit både fler och större sedan den här bilden togs verkar mognadsprocessen gå väldigt långsamt. Kanske kommer vi kunna ha tomatplantan istället för julgran med röda kulor i år?
 
För ovanlighetens skull passade jag på att bädda sängen rdentligt när min kära vän Cessa kom hit och fikade. Helt klart är ju att jag är den enda som tycker att det är onödigt stort med en 1.80 säng.
 
Ett nytt favvotillbehör till grillningen har jag hittat på! tomat, lök och fetaost sallad med pesilja från egen skörd! MUMS!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0