Mammahumor och julgranfötter

Mr. T var väldigt envis med att vilja ha en riktig julgran och jag gjorde mitt bästa för att argumentera mot honom. Mitt sista argument var att vi inte hade någon fot till en levande gran men på det svarade ha att min kära mor hade två så vi kunde låna en.
 
Så det fanns inget annat att göra än att ge sig iväg och införskaffa en granruska och väl på väg hem frågade jag mor om den där foten som hon lovat att låna ut varpå hon tittade förvånat på mig och sa
 
- men vi har ingen extra...
 
Lätt irriterat förklarade jag att hon ju sagt till Mr. T att hon hade två och det var inte långt ifrån att jag ansökte om att få bli bortadopterad när hon tittade ner på sina skor och häver ur sig
 
- Ja, det är klart att jag har två fötter!
 
Tack och lov kom Fader Vår till undsättning och förklarade att dom faktiskt hade mer än en julgranfot så mamma och jag gav oss iväg hem till dom och klättrade runt i deras "cykelförråd" där vi hittade inte mindre än tre olika modeller.
 
Jag blev genast förtjust i en av de lite äldre
 
 
Dessvärre såg den ju lite trött ut så jag passade på att leta på en färgburk och efter några lager färg blev den som ny =)
 

Kommentarer
Postat av: Cessa

Den är ju skitsnygg. lite avundsjuk.

Svar: Gamla grejjer is tha shit =)
Allicen

2012-12-31 @ 14:15:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0