Dancing Queen

Igår jobbade jag på annan ort och efter att arbetsdagen var över mötte jag upp den ene av de två som fortfarande finns kvar i min guldskatt. Jag blev entledigad något tidigare än jag trodde och min vän befann sig hos en av sina väninnor som nyss fått tvillingar vilket resulterade i att jag helt oväntat fick bebismysa en hel eftermiddag! Så jäkla coolt!  Sanna hade en månad innan blivit mamma för första gången och som om det inte är omställning nog så fick hon tvillingar och kanske är det därför jag inte upplevde henne som specillet hönsig utan när hon behövde fixa med annat lämnade hon utan vidare över det minsta av hennes två knyten till mig att sitta och beundra... inte heller när gnällmoster gnydde till tog hon tillbaka flickan utan lät mig hållas och trösta efter bästa förmåga! (och vilken förmåga sen!)

Jag ogillar den nya trenden att beskriva allt som så jäkla mysigt med detta var faktiskt myyyyyys! Haha!

Nåväl, anledningen till min socialisering var egentligen att det senare på kvällen skulle bli dans i en stad nära mig. Jag har varit feg och inte vågat mig ut på lokal men igår var alltså tiden inne. På det hela taget hade jag riktigt roligt även om jag och Malin inte hade speciellt många jämnåriga danspartners men vi fick prova en hel massa nya grejjer och det jag tar med mig i hjärtat från gårkvällen är följande kommentarer;

Efter foxtrot;
Du kommer bli farlig du!
Efter bugg;
Du är ingen nybörjare!

Utifrån min personliga smak har jag nu konstaterat att jag tycker bäst om den nya buggstilen 'tryck och drag' där tjejen får mer fritt att hitta på egna saker och man dansar MED varandra, de flesta männen igår dansade old style fösa-bugg och det gör ont i både rygg och armar att bli runtsläpad som en vante på dansgolvet. Mao är det av yttersta vikt att fler hanar lär sig/vågar prova det nya för då jäklar kommer det bli åka av på dansgolvet =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0