Utmaning nr. 4(?) utan bild...

Jag bara måste ju berätta! Jag har anmält mig till en buggkurs och i onsdags var första lektionen =) Enligt min bestämda åsikt är styrdans något som man åtminstonde hjälpligt bör kunna ägna sig åt när tillfälle ges, men jag har alltid fått säga nej som gånger jag blivit uppbjuden någon gång.

Men inte längre! om det gäller bugg vill säga... Vi har gått igenom grundstegen och börjat känna på 'förning' (är det ens ett ord?) och än så länge går det riktigt bra tycker jag.
Roligt är det också! jag låg vaken halva natten i nått slags lyckorus efter den så överaskande roliga kvällen och jag ser redan fram emot nästa gång =)

För er som bor i eller i närheten av Staden är det inte för sent att hänga på! Har man lite känsla för takt så tror jag inte det är några svårigheter att hoppa in gång nr. 2, om inte annat kan jag ju hålla en liten snabbgenom gång innan så är vi alla lika proffsiga när vi sätter fart! ;)

Hör av er genom en kommentar om ni vill ha kontaktuppgifter till ledarinnan så hjälper jag er! Nybörjarkursen är onsdagar kl 18-19.30 och fortsättningskursen börjar  kl 20 efter att vi bambisar gått hem :)



För att återuppta ett gammalt blogginslag...
Fyra Bugg och En CocaCola!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0