Sommarkonserter

Ikväll var planen att jag äntligen skulle få komma iväg och premiärträna 'Core', för två veckor sedan skulle jag dit första gången men då var uppstarten framflyttad till veckan efter, alltså förra vecka då jag såklart var bortrest... så idag skulle det äntligen passa men precis när jag gjortmig klar kom jag på att jag skulle kolla en extra gång på hemsidan och vad.... inställt =(

Så med en hel extra ledig kväll tänkte jag bjuda på lite sommarminnen i form av några konserter jag var på, liksom Melissa Horn var även alla dessa under festivalen 'Putte i Parken'...


Kapten Röd! Som för övrigt spelade en helt ny låt vilken fick mig att falla platt... måste söka efter den en vacker dag när kombinationen att jag minns och har tid samtidigt infaller!


Europe! Hur det var med den där nedräkning råder dock delade meningar om, jag är tveksam till att den ens existerade =)


Petter. Det bästa med Petter var att han hade den goda smaken att ha ett långt linne till sina jeans till skillnad mot många av ynglingarna man råkar på annars. Så slipper man se saker man inte vill se so to speak.


The Hives. Det finns en liten möjlighet att det spelades någon enstaka bra låt i slutet av deras framträdande men jag långt ifrån övertygad.

Summan av det hela kan väl sägas vara att musiken inte var det som gjorde den där veckan minnesvärd. Men att den är det råder inga tvivel om =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0