Om min bilkörning

I dag har jag tagit ett stort steg när det gäller personligutveckling.nu, jag har kört bil till Örebro :O
Det hela började som väntat i kaos med att jag blev tvungen att tanka bilskrället jag lånade och det mina vänner, är ju en vetenskap i sig.

När jag hade Lilly tankade jag ju självklart, men jag gjorde det alltid på pump nr två vid statoil och jag betalade alltid inne i butiken, nu finns ju inte den macken kvar så jag fick helt enkelt ta tjuren vid hornen och göra ett tappert försök.
Jag hade fått stränga order om att inte tanka i för mycket bensin eftersom bilarna snart ska tillbaka till firman och tillsammans med en herre på andra sidan pumpen konstaterade jag att 20 liter skulle räcka, han lovade att jag skulle komma både till Örebro och tillbaka på det och om inte skulle jag ringa till honom så han kunde komma och hjälpa mig... haha!

När jag sen kört ungefär 15 mil (dvs både dit och tillbaka typ) började jag tycka själv att jag var rätt säker på att köra men jag upptäckte dock att mitt humör inte är det bästa i trafiken då jag verkligen fick anstränga mig för att inte köra upp brevid en gubbj*vel med släpkörra och ge honom fingret efter att han körde förbi alla väntande bilar i korsning och kastade sig ut i körbanan precis framför mig.
Vore det inte för att min bil var en lånad firmabil med logga på sidan hade jag lätt gjort det men jag kände inte att jag riktigt skulle kunna försvara mitt uppförande om idioten hade fått för sig att ringa till min arbetsgivare och klaga...

Nåväl, jag är hemma iaf och nu hoppas jag att det inte blir några sådana här äventyr på ett bra tag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0