Update

Det blir inte mycket skrivet nuförtiden och främst beror det nog mitt ointresse att fota. Helst vill jag ju kunna lägga upp nån bild till inläggen men eftersom jag nu för tiden får en allergisk reaktion av att titta på kameran så blir det inte mycket med den saken...

Jag försöker dock förtvivlat att återfå känslan av att vilja fota eftersom ett ev. kamerabyta kan komma att bli aktuellt. Tanken på en bättre kamera kittlar faktiskt en aning och det får hoppet att leva kvar om att jag kommer att hitta en väg ifrån min motivations svacka!

För övrigt så gör jag inte så mycket konkret på mina lediga dagar... plockar med småsaker hemma i Borgen, tampas med ogräset ute på Borggården, vilket för övrigt gått riktigt bra! och tar sköna kvällspromenaden och njuter av ljuset vi fått!

Jag har försökt att börja smida planer för sommaren men det är svårt, jag som brukar tycka om att planera har fått allt svårare att fatta beslut om vad jag vill göra och när det bör göras vilket resulter i att jag använder mig av den mycket framgångsrika metoden "sen", det är inte likt mig men det 'fungerar' haha!

Vad ska du göra i sommar?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0