Äntligen lite ny inspiration!

Den här helgen har det arrangerats någonting som kallas för 'Kulturglimtar' i Staden och till det har ett 70-tal lokala förmågor anmält sig för att hålla olika typer av utställningar på spridda platser runt om i hela kommunen.
Jag gillar upplägget, att man som besökare får åka runt och se omgivningarna samtidigt som man tittar på 'kultur' i alla dess former.

För den som inte ville/hade möjlighet åka runt själv arrangerades bussresor som tog resenärerna till de olika platserna, men jag och Nea valde att ta crappy-shit-car för att åka och titta på en av systers kompisars utställning av fotografier och målningar.
Något som skulle visa sig vara medicin för min utbrändhet på området foto för gud sån lust jag fick att ge mig ut och krypa i diken för att hitta den perfekta vinkeln på något som jag hittat och bara måste fånga på bild!


Dessa bilder är dock inte fotade som en följd av denna plötsliga våg av abstines (faktum är att jag inte kommit till skott ännu) men med tanke på att dom inte är mer än veckogamla så är det kanske ett gott tecken på att min olust inför fotot börjat ge sig en smula?


Nu har jag ju tom kommit så lång i mina funderingar att jag återigen överväger att på nytt ta kontakt med den lokala fotoklubben... vem vet, kanske är det mina foton ni får se en glimt av nästa år? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0