Könskampen

På nyårsaftonen utspelade en dramatisk könskamp i Borgen, samtliga deltagare hade rustat sig för strid och när frågorna började hagla var det endast resultatet av lång tids spionage på det motsatta könets förehavanden som kunde förebygga den totala förnedringen.


Inte helt oväntat slutade jag själv som segrare (och det utan att behöva använda min sabel), trots att jag fick varenda teknikrelaterad fråga som fanns att uppringa i frågesamlingen. 
Men sett till hur otroligt jämställd jag ju faktiskt är finns inga tvivel om att bäste kvinna vann!
Bilden ni ser nedan är inte på minsta sätt arrangerad, detta mina vänner är vad som väntar när vi kvinnor tar över världen ;)


Att vi kvinnor skulle komma att utklassa våra motståndare var väl i och för sig ingen överaskning, till och med den som har konstruerat spelet vill ju uppenbarligen visa sin hyllning till kvinnan.
Varför skulle man annars välja att illustrera spelarna med menskoppar i miniatyrformat?


Kommentarer
Postat av: chefen

Fin liten text, med säkerligen väldigt påhittat slutresultat av spelet.

Men usch ta bort sista stycket OCH jag förstår inte riktigt, spelade tjejerna med rosa och killarna med blått? För annars vann väl killarna enligt bilden.

:O

2010-01-06 @ 20:57:11
Postat av: allicen

'chefen': Jag är ledsen att jag inte var mer tydlig, men så har jag ju ingen pedagogisk utbildning heller och det vet vi ju alla hur lite man är värd då...



Din uppfattning om färgfördelningen stämmer, tjejer spelar med rosa och börjar på rosa planhalva (se bild 1) slagfältet i bild 2 visar tydligt hur kvinnsen inte bara har trippat förbi sin egen spelplan utan också hur dom bokstavligen har krossat hanarna och på så vis har erövrat hela deras jaktmarker.



ps. sista stycket får stå kvar, mest bara för att jävlas med dig! jag vet ju att du gillar't ;)

2010-01-06 @ 21:54:25
URL: http://allicen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0