Utmaning nr 3

Ni har väl hängt med i projektet personligutveckling.nu? Det har ju periodvis gått ganska sakta i mina ögon men under den senste månaden har det ju hänt en hel del!

Vad det är som gjort att det blivit så tänkte jag inte gå in så noga på utan jag tänker mest bara vara sprickstolt över att jag faktiskt gjort alla dom här sakerna och den senaste i raden av utmaningar blev denna...


På kursgården där jag bott i två veckor finns en pool, men jag har aldrig tidigare brytt mig om att besöka den. Till den här gången bestämde jag mig dock för att i alla fall ta med badkläder trots att sist jag ens övervägde att bada var för flera år sedan på en kryssning, vilket slutade innan jag ens kommit innanför dörrarna till poolområdet.

Den här gången krävdes dock nära en veckas bearbetning innan jag ens gick med några kursare ner för att titta hur det såg ut vid badet men dom var så himla gulliga och visade mig runt att det inte fanns så mycket mer att fundera över! och som vanligt kan jag bara säga... jäklar vad roligt vi hade!!! och så klart, så jefla bra jag är =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0