'Livet' går vidare...

Igår kväll kom jag hem efter att ha varit på Runö i två veckor, jag är helt urlakad på energi men inte ens det kan få mig att tycka att hemkomsten kom i rätt tid.
Helst skulle jag vilja vara kvar där hur länge som helst och få umgås med alla roliga, kloka och härliga människor som jag träffat.

Fredagen blev ganska tung med många jobbiga avsked och tankar som snurrar om hurvida man någonsin kommer få träffa dessa nya vänner igen och även fast vi lever i en tid där alla bara finns en facebook-inloggning bort så känns det redan nu som att livet kommit emellan oss.

Som ni märkt har ju min uppdatering varit usel under dessa veckor men jag tänkte att jag kanske skulle hitta någon eller några bilder såsmåning om som jag kan lägga upp och visa lite av det jag gjort...

Ikväll blir det melodifestivalen del 2 och jag önskar så in i bomben att jag fått titta på även den med samma härliga gäng som förra veckan, men tyvärr får jag väl hålla tillgodo med alla minnen som fortfarnade ligger när till hands att ta fram och njuta av!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0